Tineretul PNŢCD cere ca distribuţia locurilor în cămine să se facă transparent

Tineretul Creştin Democrat-PNŢCD a solicitat marţi autorităţilor ca distribuţia locurilor în căminele studenţeşti în anul universitar 2007-2008 să se facă transparent, susţinând că neregulile privind cazarea studenţilor şi elevilor în cămine riscă să se repete.
Potrivit unui comunicat de presă remis ROMPRES, TCD a cerut organelor abilitate să creeze un mijloc transparent de repartiţie în căminele studenţeşti, făcând publice în timp util locurile disponibile în căminele din toată ţara, pe site-urile acestora şi pe ale instituţiilor din subordinea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului (MECT).
Este necesar ca toţi cei care au dreptul la un loc în cămine să poată transmite cererea prin e-mail, fax sau direct la sediile căminelor, urmând să primească un număr de înregistrare a cererii lor. TCD-PNŢCD vine cu aceste propuneri în încercarea de a face să dispară tradiţionala şpagă folosită de ani buni pentru obţinerea unui loc în căminele studenţeşti', a afirmat preşedintele TCD-PNŢCD, Victor Ionescu.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ideea, asa nu mai trebuie sa merg sute de km pentru a face cererea de inscriere la camin.

Anonim spunea...

gasesc propunerea partidului buna, astfel incat in fiecare an repartitia studentilor se face foarte prost si dureaza foarte mult...

Anonim spunea...

Buna initiativa.Oricum cred ca locurile in camin sunt mai putine decat cererile studentilor.In al doilea rand cine-i supravegheaza pe administratorii si sefii de camine ca sa vada daca acestia au declarat sau nu toate locurile?Voi stiti?Eu nu stiu si cred ca asta e o problema....Intr-adevar mai multa tranpsarenta ar fi f utila.Sper ca lucrurile sa se imbunatateasca cu timpul....

Anonim spunea...

Curios ca aceasta propunere trebuie sa o gasim pe blog-uri si nu in mass-media!!
De ce nici un ziar central nu a preluat acest comunicat?
by Radu Bogdan.

Anonim spunea...

TCD este organizatia de tineret de la PNTCD?

Sos Mihai Bravu spunea...

Foarte buna initiativa